Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kontokort/posteringer/specifikationer pr. posteringsdato

0
Hej,

Jeg har flere gange haft behov for at kunne trække kontospecifikationer ud pr. posteringsdato og ikke bogføringsdato.

Eks. Jeg har afstemt konto pr. 28/12 jeg modtager bilag 29/12 som har faktura dato og dermed bogføringsdato eks. 15/12 og bogfører derfor pr. denne dato. Når jeg senere ønsker at afstemme konto pr. 31/12 vil jeg blot gerne se hvad der er posteret i perioden 29/12-31/12 uanset bogføringsdato.

Det ville være super fedt at kunne dette fremadrettet:)

Mvh.
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej ME

Vi har faktisk allerede en mulighed for at søge frem hvilke kladder der bogført i en periode som du nævner her.
Måden vi gør dette på er at inde i log'en kan vi vælge en handling der hedder "Kladde bogført" hvor vi kan afgrænse datoen til 29/12-31/12 jf. dit eksempel. Så vil vi kunne se hvilke kladder der er bogført i den periode, og fra menupunktet "Posteringer (find bilag)" kan vi så afgrænse til kladdenummeret, så vi kan se hvad det er for nogle posteringer der er ført i perioden.

Vi har en fin e-copedia artikel der gennemgår, den arbejdsgang jeg lige har beskrevet ovenfor :)
http://wiki2.e-conomic.dk/regnskab/kassekladder-find-bogfoert-kassekladde

I og med at vi har denne løsningsmulighed / workaround til den funktion du ønsker, er det ikke noget vi umiddelbart vil udvikle.
Argumentationen herfor er at bogføringsdatoen er anvendelig ifht. regnskab og gældende lovgivning, hvorimod at posteringsdatoen har "begrænsede" anvendelsesmuligheder i det store billede.

Jeg håber at ovenstående kan anvendes i din situation, og at dette svar har været tilfredsstillende for dig :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)