Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




"Vores ref."

0
Hej e-conomic

Alle vores kudner bliver oprettet med en kontaktperson. I forbindelse med fakturering, så er det typisk kontaktpersonen hos os der får spørgsmål angående en faktura. Kontaktpersonen hos os har ikke adgang til e-conomic. Det ville derfor være smart, hvis den oprettede kontaktperson (vores ref.) kunne få alle fakturarer cc eller bcc når de sendes til vores kunde. Dette kunneklares ved at tage noget af det der er brugt til oprettelse af kontakter på den enkelte kunde og genbruge det når "Vores ref" skal udfyldes - her er funktionen med kopi af faktura jo allerede :-)

Det virker umiddelbart som noget der er nemt løst, og det ville lette vores arbejde en hel del - jeg håber I vil tage den op.

Mvh. Simon
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Simon

Tusind tak for dit indlæg, og dit forslag til at forbedre vores produkt.

Nu ved jeg ikke hvor mange kontaktpersoner og fakturaer det drejer sig om, vi har nemlig muligheden for at lave en opsætning der gør at alle fakturaer altid bliver sendt BCC til en mailadresse. Jeg ved ikke om du kender denne mulighed?

Den ligger under "SALG" -> "Opsætning" -> "Kundeopsætning" -> Send tilbud/ordre/faktura.... BCC til:
Dette er naturligvis ikke præcis den løsning du hentyder til, da denne vil resultere i at man modtager alle fakturaer der bliver sendt ud. Men det åbner ihvertfald muligheden for at få sendt fakturaen ud til sine medarbejdere.

Andre muligheder/workarounds for dig, ville være at oprette din medarbejder/sælger, som kontaktperson på kunden og så anvende præcis den funktion du henviser til. Eller manuelt tilføje din medarbejders mail som bcc når du sender fakturaen.

Så selvom det ikke præcis er den løsning du efterspørger, findes der nogle muligheder for at sende fakturaen ud til flere mailadresser fra e-conomic, og vi vil derfor ikke bruge vores ressourcer i udviklingen til denne specifikke funktion, i den her omgang, så jeg håber inderligt at du kan bruge nogle af alternativerne.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Tak for forslag til løsninger, men det hjælper desværre ikke, da det er forskellige medarbejdere hos os der skal have forskellige fakturarer tilsendt.

Jeg er med på at man kan oprette dem under hver enkelt kunde, men det går lidt imod logikken i jeres system og er således en ringe workaround. Så vores behov for en lille tjekboks på kundeniveu under "vores ref" der aktiverer at faktura sendes til vores kontaktperson, er stadig meget aktuel.

Og ja, man kan tilføje adresen manuelt, men jegt er da sikker +på at e-conomic gerne vil gøre tingende smarte og automatiseret :-)

 

Mvh. Simon
Forslag af (160 points)