Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




At sende en EAN faktura for første gang

0
Hej,

jeg har prøvet at sende min første EAN faktura efter opskriften på supporten, og jeg er lidt i tvivl om, hvordan jeg kan sikre mig at den er nået frem? Når jeg kigger i sendt står der at den er sendt, men betyder det også modtaget/leveret?

Mvh Gitte
i Spørgsmål » Andet af (170 points)

1 Svar

Hej Gitte

Det som du kan se inde under Sendt er det svar som e-conomic har fået tilbage fra modtager-serveren. Nogle modtager servere vil sende en "kvittering" på at den er modtaget, hvilket i e-conomic vil resultere i at der står modtaget/leveret - men ellers kan du godt regne med at modtagerserveren i hvert fald ikke har afvist den, da den så ville stå som Ikke modtaget. 

Så det afhænger lidt af hvilket svar modtagerserveren giver, men du kan som udgangspunkt være rolig ved den så længe der står at den er Sendt/modtaget/leveret. 

Se evt. mere om de forskellige status her


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)