Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indskud i selskab

0
Et indskud i et driftsinteressentskab, betalt af en enkeltmandsvirksomhed - er der specielle krav til bogføring og den konto, jeg opretter dertil?

mvh gunilla
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (180 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Gunilla

Som udgangspunkt er der ikke nogle "specielle krav" til, hvordan du bogfører indskuddet.

Du skal dog være opmærksom på, at købet af (en del af) interessentskabet formodentlig vil blive betragtet som ejet direkte af personen der ejer den personlige virksomhed. Hvis personen samtidig anvender virksomhedsskatteordningen og SKAT vurderer, at købet af interessentskabet ikke direkte vedrører driften i den personlige virksomhed, da kan det blive betragtet som en hævning, som kan resultere i, at vedkommende skal betale restskat.

Hvis det er noget du kunne tænke dig en nærmere gennemgang af, så er du selvfølgelig meget velkommen til, at kontakte Algade Revision.

Med venlig hilsen

Rasmus Markussen

Algade Revision varetager alle regnskabs- og skattemæssige opgaver for  små og mellemstore virksomheder inden for alle brancher. Vores ydelser omfatter årsrapport, revision, selskabsstiftelse, omstrukturering, generationsskifte, budget, regnskab, skatterådgivning og lønadministration.
Bogføringshjælp af (720 points)