Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Der mangler mulighed for at begrænse login adgang ud fra IP

0
Der mangler mulighed for at begrænse login adgang ud fra IP adresse eller IP range. Det vil være yderst relevant for at begrænse uønsket adgang til ens egen E-conomic konto.

Er det noget i har overvejet og som måske er på vej?

Hilsen

Finn Harreby Jepsen

TURNER & KO
www.turnerko.dk
i Forslag » Andet af (220 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Finn

Det er ikke et ønske vi har hørt før og vi mener egentlig også at sikkerheden i forvejen er ganske udemærket med aftalenummer, bruger-id samt adgangskode.

Hvis man er bange for at uønskede personer har fået fat på ens login-oplysninger er det selvfølgelig som alle andre steder på nettet, en god idé at ændrer sin adgangskode.

Jeg kan ikke umiddelbart se i hvilket tilfælde at det skulle være nødvendigt selv at kunne spærre enkelte IP-adresser fra at komme ind. Hvis i har mistanke om misbrug af jeres aftale vil det som sagt være en god idé at ændre adgangskode, og evt. tage kontakt til os så vi er opmærksomme på at der kunne være nogle der forsøger at tiltvinge sig adgang til jeres aftale.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)