Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Angående

0

Hej e-conomic,

Super smart system vi har fået.

Kan man ikke få det sådan at man kan konverter en ordre til et projekt.

Jeg føler lidt at det er den samme indtastning man skal gøre to gange når man opretter en ordre/projekt.

Det er fordi vi har mange små opgaver hos vores kunder og hvis jeg hver gang skal skrive først en ordre og derefter et projekt går der meget tid med dette.

Håber at det er noget i kan løse.

Mvh. Brian Vendelborg. surprise

i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Brian

Tak for dit forslag.

Som jeg ser det så vil de informationer som ville kunne direkte overføres fra en ordre til et projekt, vil være kundenavn,kundenummer og leveringsinformationer. Udover dette er der ikke andet der direkte kan overføres til oprettelsen af et projekt. 

Jeg kan godt se at det dog ville være en fed feature hvis dette var muligt. Både fra odrer eller fra et tilbud - men den gruppe af kunder vi vil ramme er nok begrænset og derfor vil vi bruge vores ressourcer på nogle af de mange forslag vi har fået på det sidste, som rammer breddest muligt. 

Som sagt er det bestemt ikke et dårligt forslag og man kunne godt forstille sig at dette engang i fremtiden kan tænkes med ind i flowet mellem tilbud/ordre og projektstyring. 

Evt. kan man oprette projektskabeloner hvis man ofte bruger samme opsætning til sine projekter


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)