Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hjælp til en postering

0

Hej.

 

Er løbet ind i et problem jeg ikke har set før og har brugt systemet i mange år smiley

 

I kassekladen under en indtastning af en kreditorbetaling, forsøger jeg at hente den faktura der skal betales med et faktura nummer. Den kommer ikke frem. Så klikker jeg på oversigtsknappen og ganske rigtig, så er fakturaen der ikke. Men når jeg så går ind i arkivet under lager, så kan jeg sagtens finde den. Fakturaen er tastet helt rigtig ind med fakturanumre, datoer og varer osv. 

 

supplerende: Jeg har lavet flere i denne uge, i sidste uge, sidste måned osv,., altså altid på samme måde, men aldrig oplevet dette problem.

 

Nogen ideer?

 

i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej

Det er ikke noget jeg lige har et bud på umiddelbart - det kræver simpelthen at vi kan komme med ind og kigge, og evt. sende det videre til vores teknik.

Så ring gerne herind på 88 20 48 40 og forklar situationen så en af mine kolleger kan komme med ind og kigge på det sammen med dig - også skal vi nok finde en løsning på det. :-)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)