Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overfør til levering i ordre billedet

+5
Nu skal vi gå ud af ordrebilledet og ind i oversigten for at overføre en ordre til levering - en funktion ønskes hvor vi kan klikke overfør inde på den enkelte ordre.

Emballage til din webshop - Papkasser, tape, bølgepap, poser, bobleplast og meget mere.
i Forslag » Lagerstyring af (1.1k points)
status opdateret af 🔒
Hej e-conomic!
I er godt nok hurtige (2 dage) til at lukke et forslag fra en bruger - og desværre er det ofte med en rigtig dårlig begrundelse!
Hvor tit har man lige flere ordrer til samme kunde - i forhold de gange, hvor der kun er én ordre?
Som temmelig ny bruger kan jeg fuldt ud tilslutte mig Christians forslag - for som det er nu, virker det både omstændeligt og irriterende!
Hej,
Er meget ny bruger, så kan ikke lige gennemskue om det i mener her er det samme som jeg søger
Vi får tit varer hjem fra leverandøren - eller via dropshipping at vide at nu er den og den varer klar til levering.
Genvej fra lagersystem til at sætte en ordre til fakturering ville være perfekt.
Som jeg ser det nu, skal jeg i lager - finde varen, slå ordre nummer op ud igen og ind i ordre slå ordre op og ændre den til fakturering.
Nemt og hurtigt, hvis man kunne ændre ordren inde fra lagersystemet

Finn
Hej Camilla,

Det er rigtigt nok et lidt fjollet svar du kommer med - funktionen giver ingen mening idag, og vi bøvler fortsat med at skulle tilbage i ordreoversigten og finde ordren for at overføre den til levering.

Det må være de færreste brugere (lagermodul) som ikke skal overføre deres ordrer til levering.
Nu er der efterhånden gået knap 2 år siden Christian, ønskede denne udmærkede feature, som kan spare megen tid.
Er der nogen udsigt til det kan blive implementeret?
Hej,

jeg vil da meget gerne tilslutte mig koret.

Også for os vil det spare klik og væsentligere tid, hvis vi allerede inde fra ordren kan overføre til levering.

Jeg vil gætte på, at arbejdsprocessen i de fleste virksomheder er, at ordrer overføres til levering i det øjeblik, de er modtaget. Derved har lager en mere glidende arbejdsbyrde end ved "klumpaflevering" af modtagne ordrer.

Derudover kan jeg ikke se, at muligheden for at overføre flere ordrer samtidigt via oversigten er et argument for ikke også at kunne overføre inde fra den enkelte ordre.

mvh

Simon
Tak for støtten Simon - at denne simple lille forbedring ikke implementeres, er en gåde for mig. Og argumentet med at man nemt kan overføre flere ordrer til samme kunde samtidig, er helt ude i skoven - hvor ofte gør man lige det :-( ?!

1 Svar

Hej Christian

Tak for dit inlæg :)
Jeg kan godt se, at det vil være nemmere, kan man trykke på overfør til levering lige så snart, at man har oprettet til ordre.
I forhold til overførsel af din ordre til levering, så har man altid ved overførsel af ordre til levering, skulle tilbage i oversigten og her efterfølgende finde sin ordre frem, sætte flueben i denne og efterfølgende overføre den.
Funktion som den er nu, vil gøre det muligt at overfører flere ordre til samme kunde og herved kunne få dem samlet i en og gøre arbejdsprocessen nemmere.
så som det ser ud nu, vil det ikke være noget der bliver implementeret i systemet.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)