Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indlæg slettet. Ingen grund til gratis support denne vej.

0
Indlæg slettet.  Ingen grund til gratis support denne vej.
i Spørgsmål » Andet af (2.2k points)
opdateret af

2 Svar

Hej Robert

Jeg håber jeg kan afklarer lidt hvordan momsen hænger sammen :) 

Mht. hvad der overruler hvad, så kan man sige at det udelukkende er den momskode der står på den omsætningskonto som salget bliver bogført på, der bestemmer den moms der kommer på.

For at få et overblik over hvor der kommer hvilken moms på, er det en god idé at kigge på varergrupperne.

Under varegrupper kan du se kolonner for Indland, EU, Udland samt Indland uden moms. Dette er de momszoner som du kan vælge på din kunde.

Ude til venstre har du nogle varegrupper. I vores standardopsætninger har vi 4 stk: Varer m/moms, Varer u/moms, Ydelser m/moms og Ydelser u/moms.

Alle varer man opretter skal ligge i en varegruppe.

 

Jeg håber det er til at se på dette billede hvordan opsætningen f.eks. kunne se ud. 

På konto 1025 har jeg momskoden UEUV, som du også nævner. 

Hvis jeg så laver en faktura på en kunde der ligger i momszone EU med en varer der ligger i varegruppe 1, så vil omsætningen lande på 1025 og der vil ikke komme moms på. 

 

Det kan godt blive lidt kringlet på skrift men håber det giver mening og ellers spørger du bare ind til det :) 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)
Indlæg slettet.  Ingen grund til gratis support denne vej.
Spørgsmål af (2.2k points)
opdateret af
Undskyld jeg ikke har fået vent tilbage med svar før nu.

Helt basal set er det momskoden på omsætningskontoen som styrer momsen. Der er så noget opsætning i hvordan den kommer frem til hvilken omsætningskonto salget skal lande på, og dermed hvilken moms der skal på - det er det jeg har forsøgt at forklarer i mit svar ovenfor