Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændring af tabulator-rækkefølge på oprettelse af debitorer

0
Hej.

Er det muligt at ændre tab-rækkefølgen ved oprettelse af debitorer, som det er i bogføringen? Vi har en masse små debitorer, og heldigvis kommer der ofte nye til, så det er enormt irriterende at skulle gennem cvr, gr., ean og kontering inden man kommer til navn. Det er også ulogisk (for os) at adressen ikke kommer efter navnet, da det er privatkunder vi har.

Håber der er en løsning på problemet

Hilsen Anja
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Anja

Tak for din indlæg.

Det er ikke muligt at ændrer på tabulatorrækkefølgen i debitorkartotekket - men i det nye e-conomic er feltrøkkefølgen anderledes, og det lyder til at det vil være en forbedring for jer.

I det nye er nogle af de felter man måske bruger lidt sjældnere samlet under en ekstra-fane ved oprettelse. Dvs. felter kommer i følgende rækkefølge: Kunde nr., Kundegruppe, Cvr.-nr., Navn, Adresse, Post nr., By osv.

Du kan skifte til det nye e-conomic ved at gå ind under Indstillinger --> Tillægsmoduler --> Nyt e-conomic.

Det lyder som om det vil gøre jeres oprettelse af kunder nemmere i hvert fald. :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)