Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




I kan spare Jeres kunder for 70% tid..

+16
Jeg har et ønske til Jer som jeg håber I kan gøre noget ved og som vil spare mig for 70% tid ved varemodtagelse.

Når jeg overfører en bestilling til en leverandørfaktura er der virkelig en ret tumpet mangel som giver alt for meget dobbelt arbejde.

Når jeg får vinduet op med bestillinger kan jeg ikke redigere eller indtaste kostprisen med det samme i det vindue, men må først finde alle varerne og tjekke dem, så overføre dem til fakturaen og så skal jeg så ind og redigere hver enkelt linje igen og dermed have fat i produktet igen. Forestil Jer hvordan det er at varemodtage 150 forskellige produkter 2 gange om ugen.

Det er simpelthen ikke godt nok e-conomic, så tilføj gerne et kostpris felt i vinduet der kommer op ved overførsel fra bestilling tak og det asap!

Generelt er hele varemodtagelse delen i e-conomic alt for tung og omstændig, fx mangler der en mulighed for masse import og masse redigering, indscannings muligheder osv. så jeg håber virkelig I opper jer på den del, det virker meget gammeldags og følger slet ikke med til de krav moderne webshop drivere stiller i dag.
i Forslag » Lagerstyring af (300 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Hej stepnote,

Jeg synes dit forslag giver rigtig god mening - at man kan indtaste prisen i selve vinduet, når man overfører fra bestilling/modtagelse til leverandørfakturaen.

For nærværende arbejder vi med nogle andre områder i systemet, hvorfor jeg ikke kan sige om eller hvornår dette kunne blive implementeret. Jeg sætter dit forslag som overvejes for nu og så er der kun tilbage, at krydse fingre for, at det er noget som kan implementeres indenfor en overskuelig fremtid - ingen lovninger dog :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (18.9k points)
Kære eco :-)

Nu er det gået et år - er I kommet tættere på en forbedring af lagerstyringen på nævnte punkter?

Vi har flere kunder, som er vandt til en god lagerstyring i andre regnskabsprogrammer, hvor de ikke kan vælge e-conomic til pga. manglede lagerstyrings muligheder. Og det er en skam fordi mange ting i E-conomic kører godt for dem, men de får ikke den fulde løsning hos Eco.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
Forslag af (8.1k points)

Hej Stepnote & Jens Kirk

 

Dette indlæg har nu ligget åbent længe og vi må erkende, at forslaget her ikke har været og heller ikke i den nærmeste fremtid er et fokuspunkt i vores udvikling af e-conomic.

Derfor sætter jeg forslaget, som “implementeres ikke”.

 

Jeg er dog fuldstændig enig i, at forslaget giver rigtig god mening - altså at optimere købsflowet af lagervarer og derfor bliver forslaget heller ikke bare smidt væk, men gemt til når der kommer planlagt tid til udvikling af købsflowet i lageret.

 

Vi har som, I nok kan regne ud lige nu og den nærmeste fremtid  fokus på andre udviklinger og derfor denne besked.

 

Med venlig hilsen

Rune


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Rune Troels Larsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.7k points)
Hej Rune

Det er helt fint, heldigvis er der nu kommet en spiller på markedet som lytter til vækstlaget og seriøse etraders, Uniconta. De kan alt det vi søger og mere til og der kan udvikles direkte ind i programmet uden begrænsninger. Lige det vi og mange af mine fellow etraders har brug for.

Så dem skifter vi til lige om lidt.

Udover ovenstående problematik er vi jo siden da løbet på en række andre mangler i E-conomic - fx det at I ikke tilbyder differentieret moms således man kan køre med fx 6% moms på udvalgte varer i Sverige og Tyskland. I ved godt at de fleste andre lande har differentieret moms ikke? Så at I ikke understøtter dette forstår jeg slet ikke, særligt når man henvender sig til virksomheder der tænker globalt.

Hvis jeg sad i E-conomic bestyrelsen, ville jeg virkelig se at få hinkestenene af og op på hesten. For de kommer til at trække så mange kunder fra Jer hvis I ikke opper jer gevaldigt :-)

Mvh
Bo
Hej Bo

Tak for tilbagemeldingen. Du kan tro at vi er godt igang med, at udvikle på højtryk :). I dag har netop lanceret et Webshop+ modul, som kan tilkøbes som tillægsmodul. I Juni kommer vi med en ny funktion til scanningsflowet kaldet Inbox, som lige nu er ude som beta version. Så der sker udvikling og men desværre ikke for nu de emner du nævner i dit indlæg.
Vi er selvfølgelig kede af at skulle miste dig, som kunde hvis I vælger at skifte til Uniconta. Det er selvfølgelig alt afgørende, at det giver mening for Jer og at I har den bedste løsning som passer til Jer. Vi vil i mellemtiden fortsætte med, at forbedre e-conomic og jeg håber derfor I vil holde et øje på os selvom hvis I skifter system :).
Fortsat god dag.